Ano
Ne

JE VÁM VÍCE NEŽ 18 LET?

 

 

Pivovar Ferdinand s.r.o. dodržuje platný zákon o regulaci reklamy. Proto žádáme osoby mladší 18 let, aby nevstupovaly na naše internetové stránky.

Děkujeme za pochopení.

KONEČNĚ NERUŠENÉ GRILOVAČKY, PIVOVAR FERDINAND DOVEZE PIVO AŽ NA ZAHRÁDKU II.

Steaky, klobásky nebo pěkně opečené špekáčky. Letní grilování je v plném proudu. Co ho ale takhle oživit o nějakou netradiční chuťovku a speciální pivo? Naservírujte hostům staročeskou pochoutku lehký pivní sýr a k tomu jim nabídněte pivo Ferdinand, které si nechte zdarma dovést až k vám na zahrádku. Stačí pouze zavolat službu Ferda domu.

Vůně čerstvě opečeného masíčka, hudba a smích. Letní večery jsou konečně tady a lákají k vysedávání venku u ohně nebo grilu. Jedinečné okamžiky s přáteli si žádají jedinečné jídlo a pivo. Co když ale dojde pivo? Nemějte strach, Pivovar Ferdinand provozuje službu Ferda domů a rozváží každou středu basy piv namixovaných podle vaší chuti po celé Praze.

Za ochutnání rozhodně stojí speciály, například bylinné polotmavé pivo Sedm kulí nebo světlý speciál d´Este. „Věříme, že z naší nabídky si vybere skutečně každý a naše skutečné pivo ocení sváteční pijani i fajnšmekři,“ říká sládek Pivovaru Ferdinand Jaroslav Lebeda. Spojte letošní prázdniny s pivem Ferdinand. Vyzkoušejte některé ze šesti druhů piv nebo i nealko.

Buďte skvělí hostitelé a nabídněte přátelům kromě skutečného piva i něco zajímavého na chuť. Paleta prázdninových jídel je skutečně široká. Zkuste být letos originální a vyzkoušejte staročeské pivní recepty. Kromě klasického guláše je zajímavým pokrmem pivní sýr. Lehkou staročeskou pochoutku vyráběli kdysi hospodští v krčmách. Oživte tradici a vyzkoušejte něco nového, co se hodí ke grilování. Lehký pivní sýre je výborný na čerstvém chlebu, bagetce nebo topince. A vyrobte ho z piva Ferdinanda, které se díky tradiční výrobě hodí pro přípravu pokrmů.

Užijte si skutečné letní večery s pivem Ferdinand.

Recept na pivní sýr

Na čtyři porce potřebujete: 300 g tvarohu, 1 l světlého piva Ferdinand, kmín, sladkou mletou papriku, pepř, sůl.

Postup: Kmín umelte, smíchejte s paprikou a solí. Tvaroh (pokud možno méně tučný) rozmačkejte na kaši, zamíchejte do ní koření a zalijte v misce pivem. Přikryjte pokličkou. Nechte zrát za oknem asi 5 dnů. Potom sýr rozmixujte a nechte ještě další dva dny zrát. Podávejte s čerstvým pečivem, máslem a jemně nasekanou pažitkou.

Buřty na pivě
 
4 porce: 4 špekáčky, 40 g sádla, 0,5 l piva Ferdinand, 2 cibule, 1 paprikový lusk, 1 feferonka, 100 g kečupu, 100 g rajčatového protlaku, paprika, pepř, sůl.

 Postup: Cibuli nakrájejte na kolečka, paprikový lusk zbavte jadřinců a nakrájejte na nudličky. Potom vše osmahněte na sádle, posypte sladkou mletou paprikou a nechte zpěnit. Přidejte rajčatový protlak a kečup, nechte chvíli dusit a potom zalijte pivem. Vhodnější je tmavé. Chvíli provařte, potom osolte a opepřete. Špekáčky oloupejte a vložte do vzniklé omáčky. Nechte zvolna zapékat pod pokličkou v troubě při 140 -150 °C - asi 50 minut.

24.6.2013

27. Pivovarské slavnosti

 

8.9.2018.
od 13:00 hod.

více...

 

Nabízíme

PRONÁJEM

výrobní

haly

více...